Karácsonyi céges ajándék tippek

Szeptemberben a legtöbb cégnél elindul a karácsonyi készülődés. Ilyenkor van az, hogy a cégek vezetősége összeül és egy meeting keretében megbeszélik idén mennyit költsenek a kollégák megajándékozására, majd megbíznak egy embert hogy a megbeszéltek alapján kérjen be ajánlatokat több helyről és bonyolítsa le az ajándékok komplett beszerzését. Ebben az időszakban kezdenek el érkezni hozzánk az  első ajánlatkérő e-mailek. Tisztába vagyunk azzal, hogy rengeteg utánajárást és időt igényel ez a feladat, és nem egyszerű megtalálni az árban megfelelő ajándékot, ezért szeretnénk egy kis segítséget nyújtani azoknak akik a cégüknél ezt a feladatot megkapták. Ha idén Rád esett a választás akkor mindenképpen érdemes tovább olvasnod! 🙂 

Mi is gőzerővel készülünk a karácsonyi időszakra, új termékekkel, csomag variációkkal különböző árkategóriában, figyelembe véve az elmúlt évek tapasztalatait.  Az alábbiakban olyan termékeket mutatunk Neked, amelyeket egy aprósággal, (pl. bonbonnal, forrócsokival, egy minőségi borral vagy akár egy logóval ellátott csoki nyalókával) kiegészítve, de akár önmagában is hangulatos vidám ajándékul szolgál majd a céges karácsonyi buli alkalmával.

Vidám karácsonyi céges ajándékok

Forrócsokis bögre

Karácsonyi bögre

Karácsonyi bögre

A bögre mint karácsonyi ajándék igen közkedvelt cégeknél is. Vidám karácsonyi mintával az egész ajándékcsomagot ünnepivé varázsolja. Ha ezt a fehér, forró csokis kerámia bögrét társítod egy pálcikás ízesített forró csokival, komplett ajándék lehet férfiaknak és nőknek egyaránt.

Bögre rénszarvas mintával

emblémázható karácsonyi ajándék

Bögre rénszarvas mintával

Előzőhöz hasonlóan érdemes forró csokival, kávéval vagy teával párosítani ezt a vidám szarvas mintás kerámia bögrét. Elég nagy felülete van ami emblémázható, így a cégetek logója bárhova rákerülhet.

Karácsonyfadísz szett

Karácsonyi filcdísz reklámajándék

Karácsonyi filcdísz reklámajándék

Piros filcből készült karácsonyfa díszek 3 féle mintával, bőr akasztóval és piros gyönggyel. Fehér díszdobozban 9 db dísz található.

Cappuccino díszítő sablon

céges ajándék hölgyeknek

Cappuccino díszítő sablon

Minden nő szereti a szép és hangulatos dolgokat. Főleg női kollégáknak ajánljuk ezt a karácsonyi cappuccino díszítő sablont, amivel ünnepivé varázsolhatja a reggeli kávét, vagy a délutáni cappuccinot. Tegyél mellé egy minőségi kávét és egy kézzel díszített karácsonyfa formájú mézeskalácsot, hogy igazán hangulatos ajándékkal lephesd meg kolléganőidet. A rozsdamentes acélból készült sablon felületét emblémáztathatod is.

Karácsonyi forgó mécsestartó

Karácsonyi mécses reklámajándék

Karácsonyi mécses reklámajándék

Emlékszem mikor még gyerekek voltunk telente papírkígyót gyártottunk a testvéremmel, majd a kályha fölé helyezve néztük, ahogy a meleg levegő hatására forogni kezd a hurkapálcán! Ezen az elven működik ez az ötletes kis mécsestartó, melyen apró hópihék lebegnek körbe-körbe. A teamécses tartozéka a készletnek.

Polár takaró

Logózható takaró

Logózható takaró

Karácsonyi takaró reklámajándék

Karácsonyi takaró reklámajándék

Ez a piros polár takaró használaton kívül egy pihe-puha rénszarvas ölelésében pihen. A termék logózható, a takaró mérete 102*77 cm. Főleg hölgyeket érdemes meglepni vele, egy ízletes csokoládéval párosítva.

Fenyőfás notesz

karácsonyi céges ajándék

Fenyőfás notesz

Sok munkahely választ irodaszert céges karácsonyi ajándéknak. Ha olcsó ajándékot keresel amin a logótokat is fel tudod tüntetni, de szeretnéd, hogy kötődjön az ünnephez, akkor ez a fenyőfás notesz kiegészítve egy csomag teával vagy kávéval szuper választás lesz.

Kiszínezhető karácsonyfadíszek

logózott céges ajándék

Kiszínezhető karácsonyfadíszek

Szép gesztus, ha céged az ajándékozásnál gondol a családos kollégákra is. Azok akiknek kisgyerekük van otthon, biztosan nehezen oldják meg, hogy ott legyenek a céges karácsonyi vacsorán, igyekezetüket viszonozhatod azzal, hogy az ajándékcsomagba olyan ajándékokat választasz, amik nem csak neki szólnak. Ebben az esetben az alkoholos bonbon és forrócsoki helyett válassz inkább egy különleges ízesítésű lekvárt, csokinyalókát vagy marcipánt és tegyél mellé egy a céged logójával ellátott kiszínezhető karácsonyfadíszt.


Diótörő

karácsonyi ajándék kollégáknak

Diótörő

Egy kézműves lekvár, egy üveg bor és ez a fém logózható, rénszarvas formájú diótörő férfi és nő kollégának is ideális karácsonyi meglepetés.

Bízunk benne, hogy válogatásunkkal és ötleteinkkel tudtunk segíteni Neked a karácsonyi ajándékok keresésében. Ha Te is látsz fantáziát valamelyik ötletünkben, keress minket e-mail-ben, hogy pár napon belül megküldhessük árajánlatunkat. Viszont ha szeretnél tovább szemezgetni, bővebb céges ajándék kínálatunkat itt találod.

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás