Hidegtálak céges rendezvényekre

Azoknak a cégeknek, akik figyelnek alkalmazottaikra, klientúrájukra, minden apró részletre kiterjed a figyelmük. Ez nem csak a munkakörülményekre vonatkozik, hanem a céges rendezvényekre is. Ilyen tényező lehet például, hogy ki lép fel egy adott rendezvényen, milyen programot szolgáltat a rendezvény, illetve a rendezvényen felszolgált étel sem elhanyagolható változó.

Vegyestál céges rendezvényekre

Vegyestál céges rendezvényekre

Célunk, hogy a felszolgálandó ételek témakörében nyújtsunk segítséget. A legelterjedtebbek a különféle szendvicsek, gyümölcs tálak és hideg tálak, melyek közül ki-ki saját ízlése szerint válogathat. A legnagyobb előny ezeknek az ételeknek, hogy nem kell attól tartani, hogy kihűl az étel, illetve a statisztika szerint a lakosság többsége sokkal jobban szeret kézzel enni és apró falatokat a szájukba helyezni, mint késsel-villával falatozni. Evés közben a hölgyek és az urak is közvetlenebbek egymással, oldottabbak, nyugodtabbak, könnyebben teremtenek kapcsolatot a másikkal, ami nagy előny lehet egy meetingen, egy tárgyalás szünetében, vagy egyéb rendezvényen.

Party mix- gyümölcstál

Elsőként egy remekbe szabott gyümölcstálat ajánlunk, ami leginkább esküvőkre, céges rendezvényekre, tárgyalásokra lehet ideális, de otthon, családi körben is elcsipegethető egy hétvégi délutáni tévénézés keretében. Hálás ötlet akkor is, ha egyszerre több embert szeretnénk megajándékozni.  A tál tartalmaz belga csokoládéba mártott epret és ananászt, illetve natúr epret, ananászt és mangót. Ideális öt-hat főre. Mivel natúr és csokoládéba mártott gyümölcsöket egyaránt tartalmaz, így egyszerre kedvez az édesszájúaknak és azoknak is, akik figyelni szeretnének vonalaikra.

Party mix- gyümölcs tál

Party mix- gyümölcs tál

 

Ínyenc party tál – Gyümölcstál

Következő ajánlatunk hasonlít az előzőhöz. Ebben is a gyümölcsök dominálnak, de a natúr megjelenés mellett a kandírozott és aszalt formában is jelen vannak és természetesen a csokoládé sem hiányozhat belőle. Ez a tál is ideális szereplője lehet családi és céges rendezvényeknek, de akár maga lehet az ajándék is egy születésnapon, egy évfordulón, vagy akár egy esküvőn.

ÍNYENC PARTY TÁL - GYÜMÖLCSTÁL

ÍNYENC PARTY TÁL – GYÜMÖLCSTÁL

 

 

 

 

 

 

Vegyestál 8 főre – Sonka, sajt, olajbogyó*

Az édességek mellett a klasszikus hidegtálak is remekül illeszkednek a különféle rendezvényekre. Különösen a férfiak nagy kedvelői a hús és sajt ételeknek. Szerencsére mára már elenyészőben van azaz elavult nézet, hogy a hidegtálak pusztán előételként szolgálnak egy partin, összejövetelen. E szellemben ajánljuk teljes szívből a vegyes tálunkat, melyben igazi prémium minőségű ételek sorakoznak. A tál tartalmaz többféle húst: olasz sertéssonkát (Prosciutto di San Daniele, Prosciuto di Parma,Prosciuto Crudo), francia sertés szalámit (Rosette de Lyon), dél-tiroli sertéssonkát (Speck di Sauris), francia, rizslisztes sertés szalámit (Perché). Továbbá különféle sajtokat, mint az olasz bivaly- és tehéntejes Sovrano, vagy a spanyol juhsajt a Manchego, emellett van még benne Parmigiano Reggiano olasz tehénsajt is, és némi zöldség (napon szárított paradicsom és a portugál Gazpachera olívabogyó), ami nagyon jól párosítható a sajtokkal és a húsokkal.

VEGYESTÁL 8 FŐRE - SONKA, SAJT, OLAJBOGYÓ

VEGYESTÁL 8 FŐRE – SONKA, SAJT, OLAJBOGYÓ

 

 

 

 

 

 

 

 

*A gyártó terméke már nem elérhető kínálatunkban.

Ideális esetben egy jó rendezvényen kell lennie legalább egy gyümölcstálnak és egy klasszikus hidegtálnak is, ezzel remélhetőleg minden igényt ki tud elégíteni a házigazda.

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás