A 6 legjobb céges ajándék kollégáknak

Amikor a kollégáknak, vagy a legjobb alkalmazottadnak keresel ajándékot, fontos szempont, hogy a választott termék praktikus és hasznos legyen. Különbséget kell tenni a kollégáknak és az ügyfeleknek, vásárlóknak szánt ajándék között, figyelnünk kell arra, hogy a dolgozóink sokkal személyesebb ajándékot kapjanak cégünktől mint a vásárlóink. Ezzel éreztetheted velük, hogy megbecsülöd munkájukat szakértelmükre szükséged van, egyben megköszönheted  cégedhez való hűségüket is.

A munkahelyen belüli ajándékozás során sokszor azért nehéz kiválasztani a megfelelő ajándékot, mert nem ismerheted személyesen az összes dolgozót, tehát nem tudhatod mi a számára hasznos vagy haszontalan meglepetés. A cikk olvasóinak az alábbiakban összegyűjtött ötletekkel szeretnénk segíteni, és könnyebbé tenni a céges ajándék vásárlást. Olyan termékeket válogattunk össze, ami általában az embereknek hasznos lehet.

Hasznos és személyes jellegű ajándékok kollégáidnak

Piknik táska: nem csak piknikezni, bármilyen túrára, kirándulásra strandolásra érdemes elvinni, hogy megkönnyítse az étkezést. Kényelmesen lehet vele szállítani az evőeszközt tányért és az ételt is.

Piknik hátizsák

Piknik hátizsák

Tollszett:  A fekete díszdobozban 2 db elegáns íróeszköz található, egy lakkozott felületű golyóstoll fekete tollbetéttel és egyöltőceruza. Amellett hogy elegáns még hasznos is lehet a mindennapokban.

Tollkészlet díszdobozban

Tollkészlet díszdobozban

Grill szett: Ötletes ajándék, de figyeljünk rá, hogy csak azoknak a kollégáknak ajándékozzuk akiknek van lehetőségük otthon a kertben sütögetni, máskülönben könnyen haszontalan ajándék válhat belőle.

Grill készlet

Grill készlet

Férfi karóra: Egy díszdobozos elegáns karórát bármelyik férfi kollégádnak ajándékozhatsz. Termékeink között több árkategóriában is találsz.

Óra - elegáns céges ajándék

Óra – elegáns céges ajándék

Nyakkendő díszdobozban: Ha olyan helyen dolgozol ahol kötelező a nyakkendő, akkor ez az egyik legmegfelelőbb ajándék férfi kollégáid részére.

Nyakkendő - céges irodai ajándék

Nyakkendő – céges irodai ajándék

Gyűrűtartó: Ékszert nem ajánlatos venni egy olyan személynek akit nem ismersz nagyon közelről, mert még akkor is könnyű mellé nyúlni ha személyes kapcsolatban álltok. Viszont hölgy kollégáidat bátran meglepheted egy dekoratív fém gyűrűtartóval.

céges ajándék női kollégáknak

céges ajándék női kollégáknak

Cégünk változatos, minden igénynek megfelelő kínálatot biztosít a vásárlóknak. Ha a fentiek közt nem találtad volna meg amit kerestél,  ide kattintva további ötleteket találsz, legyen az logózható ajándék esetleg különleges magyaros termék.

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás