Új ízeink nyomában, ínyenc termékek 1.

Karácsony közeledtével minket is elkapott a hév, lázasan készülünk, hogy új csomagjaink a lehető legjobb minőségű, ínyenc termékekből állíthassuk össze. Ilyenkor általában kicsit változnak az igények, a jól bevált termékek mellett sokan keresnek újdonságokat is. Most bemutatok néhány terméket az új kínálatból, amik személyes kedvenceim lettek.

A hónap ajándéka

A hónap ajándéka – Forrás: ahonapajandeka.hu

Borsa, aszalt gyümölcsös desszertek

Új termékünk, a különféle kiszerelésekben elérhető Borsa aszalt gyümölcsös csokoládés desszertek. A Borsa 2009-ben alakult azzal a céllal, hogy a piacon elérhető megszokott desszerteken kívül egy jóval egészségesebb terméket is elérhessenek az ínyenc vásárlók. Éppen ezért a fő alapanyagok különféle aszalt gyümölcsök és olajos magvak, melyeknek számtalan jótékony hatása ismert. A kezdetben csak natúr termékekből álló paletta mára kiegészült minőségi csokoládéval bevont desszertekkel is. Mutatós kivitele révén bátran ajándékozhatjuk is, hiszen a Borsát úgy tervezték, hogy csomagolása megfeleljen a vásárlók exkluzív igényeinek.

Borsa aszalt gyümölcsös desszert

Borsa aszalt gyümölcsös desszert

Borsa gyümölcsdesszert

Borsa gyümölcsdesszert

 Anthon Berg csokoládék

A Dán származású Anthon Berg 1884-ben kezdett csokoládé gyártással kísérletezni zöldséges üzlete raktárában. Alapelve a mai napig a cég mottója: olyan csokoládét készíteni, ami megfelel a legmagasabb kritériumoknak, mint íz, állag és esztétika. Kínálatunkba a gyártó 3 termékét vettük fel. Az első egy alkoholos gyümölcsös marcipánnal töltött csokoládé tallér szilva-madeira ízesítéssel. Esztétikus külső csomagolás rejti az egyesével csomagolt finomságokat. Bekerült számos csomagajánlatunkba a folyékony alkoholos kávékoktél válogatás is, ami csokoládé üvegcsékbe töltött különféle koktélok variációja.
Kubai koktél: fehér rum, kávé, tejszínhab, csipetnyi lime
Francia koktél: narancs, konyak és egy csipet szegfűszeg…
Ír koktél: tejszínes whiskys tradicionális ír nemzeti kávé
Mexikói koktél: illatos fahéjas csokoládés rumos kávékoktél
A harmadik és egyben kedvenc Anthon Berg kedvencem a karamellás tallér ami tejcsokoládéval bevont lágy karamellkrém és egy csipet tengeri só elegye. Egy szó, mint száz, az Anthon Berg prémium minőségű termékeiben senki nem fog csalódni bármelyik csemegét is választja.

Anthon Berg Szilvás-Madeira

Anthon Berg Szilvás-Madeira – Forrás: ahonapajandeka.hu

Anthon Berg Kávékoktél válogatás

Anthon Berg Kávékoktél válogatás – Forrás: ahonapajandeka.hu

Anthon Berg Tejcsokoládés karamell tallér

Anthon Berg Tejcsokoládés karamell tallér – Forrás: ahonapajandeka.hu

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás