Ajándékküldés kategória bejegyzései

Cukormentes ajándékcsomagok

A cukor nélküli életmód néha nehéz lehet és szükségesnek, illetve fontosnak tartjuk, hogy kínálatunkban is elérhetőek legyenek az ilyen jellegű cukormentes ajándékcsomagok. Kényeztesse édességgel az ünnepeltet hozzáadott cukrot nem tartalmazó finomságokkal, melyek gyönyörű masnival lezárt díszdobozban kerülnek átadásra. Most már megtalálható választékunk között a kiváló minőségű, nagyszerű ízű, hozzáadott cukor nélküli és gluténmentes finomságokat tartalmazó ajándékdobozok.  

Hozzáadott cukrot nem tartalmazó gyümölcsös étcsokoládé

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Céges nőnapi ajándékok

Évente, március 8 – án van a Nemzetközi Nőnap, az év egyik jelentős napja. Ezen a napon ünnepeljük a nők eredményeit, bátorságukat, elszántságukat és felhívják a figyelmet a nők egyenlőségére. Tökéletes alkalom arra, hogy megajándékozzuk őket és köszönetet mondjuk munkájukért. Ma a nők minden munkaterületen nagyon jól teljesítenek. Legyen szó technológiáról, menedzsmentről vagy értékesítésről. A cégek ezt az alkalmat, a nőnapot fontosnak tartják, megbecsülésüket kisebb ajándékokkal, ajándékcsomagokkal fejezik ki. Erre a napra mi is minden évben készülünk kisebb meglepetésekkel, édességekkel. Céges nőnapi ajándékokért nézz körül kínálatunkban!

Céges nőnapi ajándékok

Céges nőnapi ajándékok

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Csajos ajándékcsomagok nyárra

Korábban írtunk már egy bejegyzést a nyári csokimentes csomagjainkról, ám kínálatunkban ennél jóval több ajándékcsomag közül lehet még válogatni. Év közben a legtöbb ajándékcsomagunk ínyenc édességekből, táblás csokoládékból áll össze, de a nyár beköszöntével ezeknek a termékeknek a szállítása nehézkessé válik. Nem tehetjük ki őket a nyári hőségnek, mert sajnos megolvadnának a finomságok. Ebben az időszakban az az előírás nálunk, hogy veled egyeztetve más, nem olvadós termékre cseréljük a csokoládét. Lehet ez akár keksz, tea, kávé, lekvár, méz, vagy magok és aszalvány. Előfordulhat, hogy ez akár csalódást okoz néhányotoknak, de nagy bánatunkra egyelőre nincs olyan biztos módszer és hűtött szállítási lehetőség, hogy az édesség nagy biztonsággal olvadás nélkül megérkezzen a címzetthez. Ennek okán nagyon készültünk nektek a nyárra, hogy a forróságban is bátran tudjatok ajándékozni egymásnak! Nincs csoki, csak csupa csajos termék, amivel feldobhatod az ünnepelt napját!

Csajos ajándékcsomagok nyárra

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Nyári ajándékcsomagok – csokimentesen

A tavaszi jó idő után lassan itt a nyár, és az idő kezd felmelegedni annyira, hogy ne tudjunk édességeket tartalmazó ajándékcsomagot kiküldeni az ünnepelteknek. Ez sajnos minden évben gondot okoz, egyre perzselőbbek a nyarak.   A csokik pillanatok alatt megolvadnak, ezért minőségbiztosítási okokból csokis csomagokat nem tudunk szállítani.  A nyári időszakban ezért az édességek valamelyest eltűnnek a kínált ajándékainkból és helyettük más, nem olvadékony finomságokkal helyettesítjük őket, mint például lekvár, keksz, méz stb. Idén azonban készültünk a nyári hónapokra, már a kezdődő júniusi meleg sem tarthat vissza minket és titeket sem az ajándékozástól!

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Apák napi ajándékcsomagok

Az Apák napja is évente csak egyszer jön el és célja, hogy kimutassuk tiszteletünket, hálánkat és szeretetünket irántuk! Apukáknak az ajándékvásárlása mindig kihívást jelent. Mit kaphat egy édesapa, akinek mindene megvan?  Ennek nagyszerű módja az lehet, ha egy válogatott finomságokból álló ajándékcsomagot küldesz neki a segítségünkkel! Válassz apák napi ajándékcsomagjainkból és szerezz Neki örömet!

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Különleges anyák napi ajándékok

Tedd különlegessé anyukád és nagymamád számára az év egyik legszebb napját, amikor Őket ünnepeljük! Hogy megóvjuk szeretteinket, most távolságot kell tartanunk, így vigyázunk egymásra. De nem kell lemondanod az örömszerzésről! Tudasd vele, hogy mennyire szereted egy ajándékcsomag segítségével! Imádja a kényeztetést és a szépségápolást? Odavan a finom és különleges édességekért? Szereti a családi fotókat nézegetni? Mi azért vagyunk, hogy segítsünk és megtaláld a tökéletes meglepetést! Mindenre van egy jó ötletünk!

Anyák napi ajándékok

Anyák napi ajándékok

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Húsvéti ajándékcsomagok

A jelenlegi karantén családokat választ el egymástól, gyerekeket, nagyszülőket. Ez egy nagyon nehéz helyzet, de mi minden erőnkkel azon vagyunk, hogy a húsvéti ünnepet szebbé tehessük mindenki számára!  Mi az ajándékozás élményét tudjuk nyújtani mindazoknak, akik szeretnék meglepni és örömet szerezni szeretteiknek húsvét alkalmából, de ezt személyesen nem tudják megtenni!  Az igazat megvallva korábban nem készítettünk ilyen jellegű csomagokat, de az igények alapján úgy gondoltuk megpróbálunk néhány gyerekeknek is izgalmas húsvéti ajándékot összeállítani. Olyan termékeket válogattunk össze, amik a kézműves édességeink mellett, ismert, hagyományos finomságok is megtalálhatók.

Húsvéti ajándékcsomag

Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Ajándékozás a karantén idején

Mindannyian nehéz időszakon megyünk keresztül, a Koronavírus járvány okozta felfordulásban aki teheti önkéntes karanténba vonult, hogy megóvja embertársait, rokonait és barátait. Ugyanakkor az élet nem áll meg, elszigetelve szeretteinktől, családunktól, egyre hosszabbak és unalmasabbak a mindennapok, pedig ilyenkor lenne leginkább szükségünk a támogatásra, egy ölelésre, néhány kedves szóra, átbeszélgetett estékre. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Ajándékcsomagok szállítása a koronavírus idején

Kedves Vásárlóink!

A szokásos blogbejegyzés helyett, egy személyesebb hangvételű üzenetet szeretnék most megosztani veletek, ha teheted, kérlek te is olvasd el. A járvány kitörésével nagyot fordult mindannyiunk élete, a koronavírus mindannyiunkat próbára tesz.  Akik megtehetjük önkéntes karanténba vonultunk, akik pedig olyan területen dolgoznak végeláthatatlan munkanapok elé néznek a következő hónapokban.

Home office

Maradj otthon, önkéntes karantén

Egy kattintás ide a folytatáshoz….